2013. május 2., csütörtök

Ha van kivel, de nincs hol - 
Búvóhely pár órára kiadó Budapesten! Diszkrét, kultúrált új épításű házban. Akár azonnal is! 



Ha már van kivel, de nincs hol.  Nálunk diszkrét búvóhelyre találsz.
Igényes (teljesen felszerelt) apartmanjaink hangulatos környezetet biztosítanak számotokra, hogy csak egymásra kellejen figyelnetek. Lakásainkat kibérelhetitek pár órára vagy egy teljes éjszakára egyaránt.
Mi minden esetben tiszta és meghitt helyet biztosítunk. Ha nálunk jársz biztos lehetsz benne hogy igényes, kellemes élményben lesz részed.  Lakásainkban mindig friss ágynemű, friss törölköző vár.
A búvóhelyen csak TI tartózkodtok. Nyugodtan elengedhetitek magatokat, nem zavarhat senki. A diszkréció garantált!
Lakásaink pontos helyét , árainkat a weboldalunkon nézheted meg: http://buvohely-budapest.com/
Elérhetőek vagyunk reggel 7órától, este 21 óráig, hétfőtől-vasárnapig. (Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont akkor diszkréten megcsörgetünk). Foglalást aznap is felveszünk (a szabad helyek függvényében), csak szóljatok előtte legalább 3-4órával.
Telefon: +36-30-676-2996
Kérünk mindenkit hogy rejtett számmal NE hívjatok, ilyen hívást nem veszünk fel! A foglalás szóbeli szerződésnek minősül!

KIKNEK AJÁNLJUK?!

  • Pároknak:

    Ha már egymásra találtatok, de nincs hely ahol össze bújhatnátok.. keressetek minket! Mi diszkrét megoldást kínálunk a problémára.
  • Úton lévőknek:

    Ha átutazóban vagytok, és megpihennétek a belvárosban. Ilyenkor jól esik egy zuhany, és pár óra alvás. Aztán kipihenten, feltöltődve folytathatjátok az utat.
  • Rejtőzködőknek:

    Ha maximális diszkrécióra vágysz és úgy szeretnéd fogadni a barátnőd mintha a saját lakásodban várnád. Szintén hozzánk fordulj!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése